De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desalniettemin kan het voorkomen dat de tekst op de site onvolledig is of fouten bevat. Diersaam kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het al dan niet juist interpreteren van teksten of het gebruiken, toepassen en/of toedienen van de producten en/of therapieën en de mogelijke consequenties daarvan. Aan eventuele onjuistheden of onvolledigheden op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. 

Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Diersaam adviseert u bij gezondheidsproblemen van uw dier ook altijd contact op te nemen met een dierenarts.
Alle adviezen en behandelingen die Diersaam geeft doen wij naar eer en geweten om een dier te helpen. De eigenaar blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn eigen dier, ook over beslissingen die genomen worden. 

Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief btw. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. 

Copyright 

Het is niet toegestaan om pagina's, tekst, afbeeldingen of andere onderdelen van deze pagina's, in originele- of gewijzigde vorm, te kopiëren en/of aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Diersaam.